donderdag 13 oktober 2011

de derde keer !

Dinsdag waren we weer present voor onze derde bijeenkomst.


We hadden een heleboel te vertellen.  Het krantenartikel werd uitgebreid becommentarieerd.  We kwamen tot de slotsom dat de foto TOTAAL mislukt was ...  Zo zien we er toch niet écht uit ?

Chris had in het kringloopcenter een stuk prachtige stof gekocht, voor een heel klein bedragje.  De stof is 'double face', dat wil zeggen dat je ze aan beide kanten kan gebruiken.  De ene kant is donkerblauw met rood dessin, de andere kant is rood met donkerblauw dessin.
Ze kon niet goed kiezen : wordt het een rode rok of een blauwe ?  En toen we met z'n allen meedachten met haar, kwam iemand op het idee om gewoon te combineren : een blauwe rok, met een rode strook onderaan.  Of was een rode rok met blauwe strook beter ?

hmmm zo ?
 
of zo ?
Een dilemma.  Help !


Saïda was er ook.  Het jasje voor haar dochtertje was bijna af.  Ze had ook al een kleiner modelletje gemaakt voor haar andere dochtertje.  Dat worden 2 meisjes die het van de winter lekker warm zullen hebben !   Prachtige kleur trouwens, die oranje tweed in visgraat motief   !
De kleine bloemetjes van vilt geven een leuke toets

een bloemetjes voering is super voor een meisje

Micky was een patroon aan het tekenen.  Ze wou graag een warme comfortable 'huisbroek' maken uit zachte joggingstof.


We hebben ook veel gebabbeld....  Tja, dat krijg je ervan als je een groepje vrouwen samen hebt !   Het was leuk en gezellig, en inspirerend om over al onze projecten van gedachten te wisselen.  Vaak krijg je een leuke tip of een idee aangereikt.

Deze stof is ook heel bijzonder :
Kijk eens goed : het zijn kikkertjes !

Van veraf gewoon een leuk retro stofje

Volgende keer is de zaal helaas bezet.
We hebben afspraak pas op    dinsdag 8 november !

Dat is na de herfstvakantie.  Volop tijd om thuis wat verder te werken aan onze modelletjes.
We houden jullie op de hoogte.   En denk eraan : wat je zelf doet, doe je beter !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten